mandag den 16. december 2013

Rødkålssalat med andebryst og ris ala mande


Vi fik en lækker og let salat til aftensmad i går. Min kæreste improviserede en rødkålssalat med med andebryst, tørrede frugter og et asiatisk touch.

I salaten var der;

Rødkål
Andebryst
Tørrede figner
tørrede svesker
Soya 
Koriander frø
chilisovs
æbleeddike, hvis vi havde haft citron/lime havde han brugt det.

Andebrystet blev stegt. Rødkålen fik en hurtig tur på panden, men var stadig meget sprød. Fignerne og sveskerne blev skåret i tern og tilsat. Der blev smagt til med de andre ingredienser.

Til dessert lavede vi en super lækker ris ala mande. Med vanilje stang fra Heilala Vanilia, vaniljestang, den kan godt anbefales. Lækre mandler fra Mandranova på Sicilien og Thise fløde som smager af rigtig meget.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar